Per començar...

Benvinguts al meu blog! He de dir-vos que amplio horitzons a nivell d'internet, creant aquest blog, així que és com si dugués una "L" al cotxe...paciència i espero que sigui interessant!

dimecres, 19 de desembre del 2007

Bon Nadal, Joyeux Noël, Merry Christmas!


Aquest migdia he arribat a casa i hi havia correu per mi, i no era correu electrònic, jejeje, he pensat...serà la factura de Vodafone? Però no, era una felicitació de Nadal que m'han enviat la Laia i el Ramon des de peu de pistes, és a dir des de Terrassa...jejeje...us he de dir que m'ha fet moltíssima il·lusió rebre-la! Tant la postal com el que hi posava a dins: "Mans que acaricien, unes mans que estimen. Mans que escriuen, unes mans que aprenen. Mans que aplaudeixen, unes mans que feliciten. Tots són mans, però tan diferents! (Ona Lassiera" i al final a més de felicitar les festes i MOLTES esquiades junts! Gràcies Laia i Ramon, jo també us desitjo unes bones festes i feliç any 2008 i, evidentment, moltes esquiades junts! Moltíssimes gràcies pel correu d'avui!

1 comentari:

Desconnecta ha dit...

Montse vigila perquè això deu ser algun virus informàtic, nosaltres no t'hem enviat res. Però gràcies de totes maneres per convidar-nos a totes les esquiades del 2008!